Zorginrichting

Zorginstellingen vragen om een aangepaste aanpak voor de inrichting.  We maken gebruik van zorggeschikte stoffen: 100% waterdicht, veilig en comfortabel. Zonder daarbij in te hoeven leveren op een gezellige, fijne en huiselijke sfeer.

Producten

Comfort, design en gemak

Genieten van de gewenste comfort, zonder daarbij in te leveren op design. Makkelijk te reinigen door uitneembare zitting en waterafstotend materiaal. Daarbij ook ergonomisch verantwoorde producten, met onder andere armleuningen met speciale grip wat het opstaan vereenvoudigt.

Functioneel en flexibel

Functionele meubels die tegelijkertijd bijdragen aan een aangename sfeer. Ergonomisch gevormde zitting en rugleuning, stapelbaar en met eenvoudig uitneembare onderdelen. Producten die uit te breiden zijn met verschillende hulpstukken, welke ze perfect geschikt maken voor gebruik in uw zorginstelling.

Trends

Wij hebben een uitgebreid assortiment zorgmeubilair uitermate geschikt voor ouderen- & gehandicaptenzorg. Uit ervaring begrijpen wij de specifieke wensen van zorginstellingen. Wij helpen  met de totaalinrichting waarbij esthetiek & functionaliteit perfect in balans zijn.

Referenties

Met trots tonen we u graag (een selectie van) onze uitgevoerde projecten.

Uw aanspreekpunt voor

Turk & van Rossum projectinrichters biedt naast zorginrichting ook dienstverlening voor kantoorinrichting , horeca en architecten.

Horeca inrichting

Sfeer staat centraal bij het inrichten van een horecagelegenheid. Geen restaurant, hotel of sportkantine is hetzelfde en daarom zorgen wij samen met de opdrachtgever voor een maatwerk oplossing die precies de juiste sfeer ademt.

Architecten

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We kiezen onze leveranciers op basis van betrouwbaarheid, kwaliteit en service, welke we één op één door vertalen naar onze eigen klanten. Samen zorgen we voor een naadloze projectrealisatie.