Projectstoffering

Projectstoffering is een gezichtsbepalend element van uw inrichting! De functionaliteit is daarbij net zo belangrijk als de uitstraling. Turk & van Rossum projectinrichters adviseert u graag over de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van projectvloeren, meubelstoffen, vitrages, gordijnstoffen en binnenzonwering.

Vloeren, gordijnen, zonwering en meubelstoffen zijn essentieel binnen een inspirerende werkomgeving. Wij ontzorgen u totaal, van interieurconcept tot full-service realisatie.

'Als ik bel, staan ze altijd voor me klaar'

Peter Oude Veldhuis, facilitair medewerker Holland Rijnland

“Een prettig bedrijf dat laagdrempelig is en bereid is de handen uit de mouwen te steken”, vindt Peter Oude Veldhuis van Holland Rijnland. De facilitair medewerker van het gemeentelijk adviesorgaan is dan ook meer dan tevreden over de al jarenlang bestaande samenwerking met Turk & van Rossum. Of hij nu belt voor een interne verhuizing waarbij meubels moeten worden verplaatst en apparatuur moet worden aangesloten of voor het verzorgen van een complete inrichting: “Als ik bel, staan ze altijd voor me klaar, ook als het gaat om zaken die eigenlijk buiten hun werkterrein vallen. Ze pakken het op het regelen het geruisloos. Daarnaast denken ze heel actief mee en gaan ze problemen niet uit de weg. aan alles is te merken dat service bij Turk & van Rossum werkelijk hoog in het vaandel staat.”

Portfolio

Turk & van Rossum projectinrichters levert naast producten ook een uitstekende dienstverlening.

Uw aanspreekpunt voor

Turk & van Rossum projectinrichters biedt naast kantoorinrichting ook dienstverlening voor de zorg, horeca en architecten.