Service en dienstverlening staan bij ons centraal

Een maatwerk oplossing bieden voor de inrichting van uw unieke ruimte. Onze expertise gebruiken we om optimaal in uw behoefte te kunnen voorzien. Door onze hechte en gelijkwaardige relatie met de leverancier, zijn we samen verantwoordelijk voor uw tevredenheid.

Trends

De altijd veranderende manier van werken op kantoren vraagt om een daarop aangepaste omgeving. Flexibiliteit staat daarbij centraal. Of het nu gaat om vergaderen, geconcentreerd werken of het werken in warrooms; het aanbod van producten groeit hier feilloos in mee.

Producten

Kastruimte_palmberg_01_1000x1000

Opbergen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verlichting

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verlichting_toplicht_vloerlamp_sherwood

'Als ik bel, staan ze altijd voor me klaar'

Peter Oude Veldhuis, facilitair medewerker Holland Rijnland

“Een prettig bedrijf dat laagdrempelig is en bereid is de handen uit de mouwen te steken”, vindt Peter Oude Veldhuis van Holland Rijnland. De facilitair medewerker van het gemeentelijk adviesorgaan is dan ook meer dan tevreden over de al jarenlang bestaande samenwerking met Turk & van Rossum. Of hij nu belt voor een interne verhuizing waarbij meubels moeten worden verplaatst en apparatuur moet worden aangesloten of voor het verzorgen van een complete inrichting: “Als ik bel, staan ze altijd voor me klaar, ook als het gaat om zaken die eigenlijk buiten hun werkterrein vallen. Ze pakken het op het regelen het geruisloos. Daarnaast denken ze heel actief mee en gaan ze problemen niet uit de weg. aan alles is te merken dat service bij Turk & van Rossum werkelijk hoog in het vaandel staat.”

Portfolio

Turk & van Rossum projectinrichters levert naast producten ook een uitstekende dienstverlening.

Uw aanspreekpunt voor

Turk & van Rossum projectinrichters biedt naast kantoorinrichting ook dienstverlening voor de zorg, horeca en architecten.