Horeca meubilair en het verzorgen van horeca inrichting

Wij bieden u een breed programma, standaard- en maatwerk horeca meubilair, geschikt voor binnen en buiten gebruik. Duurzaamheid en design perfect in balans. Van binnen tot buiten helpen wij horecabedrijven met het realiseren van hun unieke horeca-beleving.

Inrichtings-voorstel voor uw horeca meubilair

De functionaliteit tonen wij u in een twee dimensionaal inrichtings-voorstel. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de indeling, de routing en de capaciteit van uw hotel, restaurant, of café.

Onze creativiteit verwerken wij in een drie dimensionaal inrichtings ontwerp zodat u de sfeervolle ambiance waarin u uw gasten kunt ontvangen kan voelen. De kleuren en matarialen worden gepresenteerd op een mood board. Dit samen geeft u een goede indruk van het eindresultaat passend bij uw horecaonderneming.

'Als ik bel, staan ze altijd voor me klaar'

Peter Oude Veldhuis, facilitair medewerker Holland Rijnland

“Een prettig bedrijf dat laagdrempelig is en bereid is de handen uit de mouwen te steken”, vindt Peter Oude Veldhuis van Holland Rijnland. De facilitair medewerker van het gemeentelijk adviesorgaan is dan ook meer dan tevreden over de al jarenlang bestaande samenwerking met Turk & van Rossum. Of hij nu belt voor een interne verhuizing waarbij meubels moeten worden verplaatst en apparatuur moet worden aangesloten of voor het verzorgen van een complete inrichting: “Als ik bel, staan ze altijd voor me klaar, ook als het gaat om zaken die eigenlijk buiten hun werkterrein vallen. Ze pakken het op het regelen het geruisloos. Daarnaast denken ze heel actief mee en gaan ze problemen niet uit de weg. aan alles is te merken dat service bij Turk & van Rossum werkelijk hoog in het vaandel staat.”

Portfolio

Turk & van Rossum projectinrichters levert naast producten ook een uitstekende dienstverlening.

Uw aanspreekpunt voor

Turk & van Rossum projectinrichters biedt naast kantoorinrichting ook dienstverlening voor de zorg, horeca en architecten.